Хотел Александар Палас, хотел со пет ѕвезди, Скопје

Адреса: Бул. Октомвриска Револуција бр.15  ·  1000 Скопје, Македонија
Тел: + 389 2 3092 392  ·  Факс: + 389 2 3092 152
Локално време: 01:44  ·  Weather link


СПА работно време

Понеделник-Петок: 08:00-22:00 / Сабота-Недела: 10:00-20:00

  •  
    Email: example@example.com
  •  
    Телефон: ++389 2 3092 190 / факс: ++389 2 3092 152

 

../../Upload/Galerii/3255-11_.jpg ../../Upload/Galerii/7041-22_.jpg ../../Upload/Galerii/4174-33.jpg ../../Upload/Galerii/6392-44.jpg ../../Upload/Galerii/4311-55.jpg ../../Upload/Galerii/4241-66.jpg ../../Upload/Galerii/8862-77.jpg ../../Upload/Galerii/9166-88.jpg ../../Upload/Galerii/1756-99.jpg ../../Upload/Galerii/5445-1010.jpg ../../Upload/Galerii/7034-1111.jpg ../../Upload/Galerii/3452-1212.jpg ../../Upload/Galerii/1999-1313.jpg ../../Upload/Galerii/9201-1414.jpg ../../Upload/Galerii/7935-1515.jpg ../../Upload/Galerii/5196-1616.jpg ../../Upload/Galerii/3272-1717.jpg ../../Upload/Galerii/7775-1818.jpg ../../Upload/Galerii/1337-1919.jpg ../../Upload/Galerii/9541-2020.jpg ../../Upload/Galerii/4074-2121.jpg ../../Upload/Galerii/9363-2222.jpg ../../Upload/Galerii/5839-2323.jpg ../../Upload/Galerii/2727-2424.jpg

СПА

Влезете во просторот каде што царуваат мирот и хармонијата, место каде што границите на Истокот и Западот се спојуваат во совршена хармонија. Вашите сетила се стимулираат од природните материјали од камен, дрво и памук. Луксузот Ве опкружува, времето застанува и Ве обзема чувството на длабока релаксација.

Амам и сауна
Мигови од Вашата соба... илјада години назад во времето... тоа е нашиот амам и парна бања, турската бања од легендите. Олабавете се, затворете ги очите и препуштете се на бескрајните сензации кои произлегуваат од водата и сапуницата...

Класична масажа
Изберете од повеќе типови масажи, вклучувајќи: класична масажа за релаксација, третмани на телото со мед, чоколадо, ароматерапија и пилинг.

Третмани за убавина
Уживајте во различните третмани за лице и тело, приспособени на Вашиот тип на кожа. Преку нашите ексклузивни третмани за лице и тело, Вашата кожа ќе биде сјајна, а телото подмладено со енергија потребна за секојдневни активности.

Третмани на тело во СПА
-чоколаден третман на тело со масажа (70 минути);
-чоколадна масажа на тело (60 минути);
-пилинг на тело со морска сол со лаванда и ментол и масажа (60 минути);
-пилинг на тело со чоколадна масажа (80 минути);
-масажа со детоксикација на тело со мед (80 минути);
-масажа и детоксикација на грб со мед (30 минути);
-ароматерапија на целото тело (60 минути);
-релаксирачка масажа – 60 или 30 минути;
-спортска масажа - 60 минути.

Третмани на лице во СПА
-третман со маска на лице, пилинг со масажа (60 минути);
-пилинг на лице со ароматерапија (40 минути);
-аромамасажа на лице (30 минути);
-пилинг на лице со чоколадна масажа (40 минути).