Хотел Александар Палас, хотел со пет ѕвезди, Скопје

Адреса: Бул. Октомвриска Револуција бр.15  ·  1000 Скопје, Македонија
Тел: + 389 2 3092 392  ·  Факс: + 389 2 3092 152
Локално време: 02:06  ·  Weather link

 

Контакт банкет сали

 

../../Upload/Galerii/5082-Aleksandar P-7.jpg ../../Upload/Galerii/1866-DAD_7388.JPG ../../Upload/Galerii/4253-IMG_0874.JPG ../../Upload/Galerii/9124-IMG_7930.JPG ../../Upload/Galerii/3644-PFZ_0489.jpg ../../Upload/Galerii/1345-PFZ_0504.jpg ../../Upload/Galerii/7738-DSC_9735-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/1486-DSC_9741-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/1319-DSC_9742-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/7078-DSC_9760-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/4526-DSC_9762-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/6930-DSC_9762-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/3122-DSC_9769-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/3955-DSC_9774-Edit.jpg ../../Upload/Galerii/5073-GOPR4374-Edit.jpg

Свадби во конгресни сали

Хотелот Александар палас е водечки објект за организирање на свадбени свечености со капацитет до 750 гости во различни Конгресни сали.

Во сите свадбени пакети вклучени се следниве услуги: 

  • АПАРТМАН ЗА МЛАДИТЕ – Со вклучен свадбен појадок во соба – по желба на младите
  • Шампањско за наздравување
  • Невестинска торта (број на спратови според број на гости)
  • Украсни прекривки на столици
  • Украсни ленти на секоја маса
  • Свеќнак со свеќа на секоја маса  
  • Икебана на главната маса
  • Церемонија на влегување со факели