Хотел Александар Палас, хотел со пет ѕвезди, Скопје

Адреса: Бул. Октомвриска Револуција бр.15  ·  1000 Скопје, Македонија
Тел: + 389 2 3092 392  ·  Факс: + 389 2 3092 152
Локално време: 01:40  ·  Weather link

 

Контакт банкет сали

 

../../Upload/Galerii/1088-20150718_223333.jpg ../../Upload/Galerii/5307-20150718_202953.jpg ../../Upload/Galerii/2500-20150718_202948.jpg

Свадби на отворено

Организирање на сведбени свечености во градината на хотел Александар палас на отворено со капацитет до 300 гости.

Во сите свадбени пакети вклучени се следниве услуги: 

  • АПАРТМАН ЗА МЛАДИТЕ – Со вклучен свадбен појадок во соба – по желба на младите
  • Шампањско за наздравување
  • Невестинска торта (број на спратови според број на гости)
  • Украсни прекривки на столици
  • Украсни ленти на секоја маса
  • Свеќник со свеќа на секоја маса  
  • Икебана на главната маса
  • Церемонија на влегување со факели

Шема на капацитет