Хотел Александар Палас, хотел со пет ѕвезди, Скопје

Адреса: Бул. Октомвриска Револуција бр.15  ·  1000 Скопје, Македонија
Тел: + 389 2 3092 392  ·  Факс: + 389 2 3092 152
Локално време: 01:59  ·  Weather link

Контакт Front office desk:

 

 

 

 

 

Нашите функционални соби и апартмани се дизајнирани и опремени да ги задоволат високите очекувања и потреби на модерните бизнисмени и туристи.

Хотелот располага со 135 соби и апартмани

 • 114 еднокреветни и двокреветни соби со површина од 27 м2;
 • 8 јуниор апартмани со површина од 50 м2;
 • 12 егзекутив апартмани со површина од 65 м2;
 • 1 претседателски апартман со површина од 102 м2;
 • соби за непушачи;
 • соби за гости со инвалидитет;
 • соби за спортисти со поголеми кревети.

 

 • Климатизација
 • Звучна изолација
 • СПА бања
 • Базен
 • Wi-Fi интернет
 • Паркинг
 • Аеродромски Транспорт
 • Фитнес Центар
 • Ресторан
 • Пристап за инвалидска количка
 • Конгресен и банкетен центар
 • TV
 • Мини Бар
 • Двор
 • Тераса
 • Перална
 • Електроника
 • Сателитска ТВ

Соби и Апартмани