Хотел Александар Палас, хотел со пет ѕвезди, Скопје

Адреса: Бул. Октомвриска Револуција бр.15  ·  1000 Скопје, Македонија
Тел: + 389 2 3092 392  ·  Факс: + 389 2 3092 152
Локално време: 01:24  ·  Weather link


Контакт

 

../../Upload/Galerii/4664-11.jpg ../../Upload/Galerii/5909-22.jpg ../../Upload/Galerii/2514-33.jpg ../../Upload/Galerii/4388-44.jpg ../../Upload/Galerii/7891-55.jpg ../../Upload/Galerii/8979-66.jpg ../../Upload/Galerii/8155-77.jpg ../../Upload/Galerii/1588-88.jpg

Спортски терени

Откријте колку е лесно да се изгледа и чувствува најдобро – во најдобриот и премиум фитнес-центар во хотелот Александар палас. Ние имаме единствени индивидуални и групни програми за вежбање кои се забавни и позитивни, во пријатна атмосфера, за сите возрасти и животни стилови.
Со најмодерна опрема „Cybex“ и „Тechnogym“, индивидуална гардероба и кафуле, ќе имате сè што Ви е потребно да изгледате и да се чувствувате најдобро.
Ве покануваме да ги посетите нашите простории денес и да го направите првиот чекор кон реализирање на вашите цели, за подобро здравје и форма.
Нашиот фитнес-центар вклучува:
-личен тренер;
-реквизити за кардиовежби  (Treadmills, Ellipticals, Recumbent and Upright bikes, Stepmills, Stairmasters);
-индивидуални дисплеи за сите кардиореквизити;
-спортски реквизити за зголемување на мускулната маса и сила;
-целосна опрема – клупи, тегови, направи за рамо, гради, нозе, раце, абдомен и грб – за професионалци и аматери;
-просторија за истегнување;
-програма за исхрана и вежбање;
-додатоци во искраната;
-кафуле;
-гардероба;
-сауна и џакузи;
-масажа.
Тенискиот клуб располага со 6 тениски терени со тврда подлога (plexicoushion) и 2 терени за кошарка и кафе-бар кој нуди пријатна атмосфера за тренинг и уживање.